ASMR Hoofdmassages door Nienke

Dé enige salon waar in alle sessies ontspannende ASMR triggers
en hoofdmassages worden gecombineerd!

ASMR Hoofdmassages door Nienke

Dé enige salon waar in alle sessies ontspannende ASMR triggers
en hoofdmassages worden gecombineerd!

Boek jouw ontspannende sessie

Bertemu - Kennismaken

Bertemu betekent kennismaken in het Indonesisch. Bij deze ASMR hoofdmassage maak je namelijk kennis met de unieke combinatie van een ontspannende hoofdmassage en ASMR triggers. 


De sessie is een verkorte versie van de Rambut - Haren. Bij deze sessie zit je op de luxe wellnessbank. De focus ligt op het rustig en zacht masseren van de achterkant van je hoofd en schouders*.


Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay**, geurenmist en geluiden. Deze sessie is ook geschikt voor zwangeren.

 

Kosten: €45,-
Duur: 35 min.***

Tekanan - Druk

Tekanan betekent druk in het Indonesisch. Bij deze ASMR hoofdmassage ligt de focus namelijk op drukpunten in je gezicht en rustige strekkingen van de nekspieren. 


Tijdens de sessie lig je op je rug op de luxe wellnessbank. Op rustige en zachte wijze wordt je gezicht, de drukpunten, hals en decolleté gemasseerd met olie*.


Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay**, geurenmist, zachte geluiden, een jadekam en zachte make-up kwasten. Tijdens deze sessie zak je weg in een diepe ontspanning.

 

Kosten: €60,-
Duur: 50 min.***

Rambut - Haren

Rambut betekent haren in het Indonesisch. Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus namelijk op de achterkant van je hoofd, haren en schouders.

Bij deze sessie start je zittend op de luxe wellnessbank en eindig je liggend op je rug. Op rustige en zachte wijze worden je gezicht, nek en schouders met olie gemasseerd*, waarbij ook een massagegriffel en een haarspin worden gebruikt.


Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals geurenmist, zachte geluiden en uitgebreide gentle hairplay**. Deze sessie zorgt gegarandeerd voor ontspanning. Deze sessie is ook geschikt voor zwangeren. Je blijft dan de gehele sessie in een zittende positie ontspannen.

 

Kosten: €65,-
Duur: 55 min.***

Murni - Puur

Murni betekent puur in het Indonesisch. Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus namelijk op een pure massage, zonder olie.


Bij deze sessie start je zittend op de luxe wellnessbank en eindig je liggend op je rug. Je kunt volledig toegeven aan de ontspanning terwijl er verschillende ASMR triggers voorbij komen. Denk aan zachte make-up kwasten en gentle touch op de schouders en nek. 

Aangevuld met verschillende borstels en kammen door je haren en een haarspin. Voeg hier geurenmisten, zachte geluiden en uitgebreide gentle hairplay** aan toe en je gaat volledig zen terug naar huis.


Kosten: €65,-

Duur: 55 min.***

Muka - Gezicht

Muka betekent gezicht in het Indonesisch. Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus namelijk op je gezicht, hals en decolleté.

Tijdens de sessie lig je op je rug op de luxe wellnessbank. Op rustige en zachte wijze wordt je met olie gemasseerd*, waarbij ook jade rollers, gua sha stenen en een lavendel oogkussen worden gebruikt.

Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay**, een haarspin, geurenmist en zachte geluiden zoals een regenstok. Langzaam zul je steeds verder wegzakken in een diepe ontspanning.


Kosten: €70
Duur: 60 min.***

Melepaskan - Loslaten

Melepaskan betekent loslaten in het Indonesisch. Bij deze ASMR Hoofdmassage ligt de focus namelijk op het loslaten van spanningen, gedachten en gevoelens.

Tijdens deze extra lange sessie start je liggend op je buik op de luxe wellnessbank en eindig je op je rug. Op rustige en zachte wijze wordt je bovenrug en gezicht met olie gemasseerd*, waarbij ook een massageknoest en zachte make-up kwasten worden gebruikt.

Tevens worden er ASMR triggers toegevoegd zoals gentle hairplay**, geurenmist en zachte geluiden. De sessie wordt afgesloten met een verzorgend leave-on masker van IK Skin Perfection. Ultieme ontspanning gegarandeerd.


Kosten: € 75,-
Duur: 65 min.***

* Pure amandelolie van Berivita of abrikozenpitolie van Drs. Leenarts en etherische oliën van sustOILable.
** Gentle hairplay zorgt voor ultieme ontspanning en is een haarmassage. Geschikt voor alle haarsoorten.
*** De aangegeven tijd is inclusief opstart- en afrondtijd.

Wil je graag samen met bijvoorbeeld je zus, vriendin of collega komen ontspannen? Boek dan twee sessies achter elkaar! Als je mij een berichtje stuurt met een aantal datums, dan geef ik de mogelijkheden door. Combineer jullie sessies met een wandeling of lunch in de prachtige bosrijke omgeving of kom 's avonds ontspannen en sluit de dag heerlijk zen af.