Ontspannen model in ASMR Head Spa

DUO sessies

Take time to make your head happy

Ontdek de verschillende DUO ASMR Hoofdmassages
Ontspannen model in ASMR Head Spa

DUO sessies

Take time to make your head happy

Ontdek de verschillende DUO ASMR Hoofdmassages

6

unieke sessies

3000+

Ontspannen klanten

100%

ultieme diepe ontspanning

  DUO sessies:

Wil je tegelijk komen ontspannen tijdens een ASMR Hoofdmassage? Top idee! Combineer ze met een lunch of wandeling in de mooie omgeving. Of plan er direct een nachtje weg bij. Tips voor fijne hotels hebben we genoeg!

Er zijn 3 verschillende duo sessies te boeken.

  •  De Gentle Introduction op vrijdag en zaterdag tot 12.15.
  •  De Pure Relaxation op zaterdag tot 12.15.
  •  De Hair Serenity en Release Retreat op vrijdag tot 12.15.

Enthousiast en wil je een DUO sessie gaan plannen? Volg dan de checklist en plan deze unieke ontspanning voor jullie samen! Tip: Deze sessies zijn erg gewild, plan ze daarom ruim van te voren.

Let op: de duo sessies worden apart afgerekend bij de eigen expert! Je ontspant tegelijkertijd in twee verschillende ruimtes. In de loop van 2024 zullen er meer duo sessies volgen. Stay tuned.

Checklist

  • Kies een ASMR Hoofdmassage. Je ontvangt dezelfde sessie tegelijk: twee salonruimtes en twee experts. Ontspanning gegarandeerd.
  • Bepaal wanneer jullie willen komen ontspannen. DUO sessies zijn beschikbaar op do/vrij/za.
  • Liever even samen plannen? Geef 3 (of meer) voorkeurs data door per mail: info@asmrheadspa.nl of bel 06 - 2355 5331. We plannen de duo sessie dan voor jullie in.
  • Gelukt?! Unieke ontspanning in het vooruitzicht...

DUO Gentle Introduction

Maak in 35 minuten* kennis met de unieke combinatie van een hoofdmassage en ASMR triggers. Ontspannen op de luxe wellnessbank terwijl je geniet van gentle hairplay, een nek- en schoudermassage en andere ASMR triggers zoals fijne geuren, zachte geluiden en een haarspin. Bij deze sessie zit je op de luxe wellnessbank.
 

Investering: €45,- p.p.

Release Retreat

Ultieme ontspanning is gegarandeerd bij deze fijne sessie van 65 minuten*. Laat alle spanningen, gedachten en gevoelens even los terwijl je bovenrug en gezicht worden gemasseerd. Ervaar de rustgevende ASMR triggers zoals een massageknoest, een ASMR kam, een haarspin, heerlijke geuren, zachte geluiden en relax volledig. Tijdens deze  sessie start je liggend op je buik op de luxe wellnessbank en eindig je op je rug.
Investering: €80,- p.p.

* Dit is inclusief opstart- en afrondtijd.

Logo ASMR Head Spa

Extra info

Wellnessbank
Tijdens een sessie zit en/of lig je op een luxe wellnessbank. Deze is voorzien van verwarming en kan helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Zo kun je volledig comfortabel toegeven aan de ontspanning. Je vindt de salon in Rheden, dichtbij Arnhem. Er is airco, gratis parkeergelegenheid en betalen kan alleen via een betaalverzoek in de salon.

Cadeaubon 
Heb je een cadeaubon gekregen en wil je die graag inzetten? Neem deze dan mee naar de salon! Let op: deze is alleen in te zetten bij expert Nienke. Cadeaubon kopen? Klik dan hier

Massageolie in de ASMR Head Spa

Gebruik van oliën 

De gebruikte massageolie is pure amandel olie van BeriVita. Liever geen amandelolie? Dan is er abrikozenpitolie van Drs. Leenarts.

Beide oliën zijn onbewerkt, zuiver en puur. Dus geen parabenen of andere chemische hulpstoffen. Met als resultaat een zijde zachte huid die soepel en verzorgd aanvoelt.


Etherische oliën
Er worden verschillende geurenmisten gebruikt. Hierin zitten etherische oliën van sustOILable en Young Living verwerkt. Deze worden gemaakt van verschillende delen van planten. Ook alle etherische oliën zijn puur en onbewerkt.

Ontspannen model in ASMR Head Spa
Logo ASMR Head Spa