Ontspannen model in ASMR Head Spa

ASMR Head Spa

Take time to make your head happy

Ontspannen model in ASMR Head Spa

ASMR Head Spa

Take time to make your head happy

6

unieke sessies

3000+

Ontspannen klanten

100%

ultieme diepe ontspanning

Recharge - relax..

In onze Head Spa worden ASMR triggers en hoofdmassages gecombineerd. Je hoort rustige muziek op de achtergrond, je ligt of zit op de luxe verwarmbare wellnessbank, je ruikt subtiele fijne geuren en de rust daalt in deze luxe beleving als vanzelf over je heen. Op naar diepe ontspanning!

Wanneer je last hebt van stress, een hoofd vol gedachten, een druk gezin of een veeleisende baan, helpt een ASMR Hoofdmassage je hoofd tot rust te brengen. De rest van je lichaam ontspant vanzelf mee. Na de sessie kun je heerlijk opgeladen verder met je week en 's avonds zul je heerlijk diep slapen. Wist je dat de ontspanning vaak nog een paar dagen door werkt?

Inclusief ASMR triggers

Ken je dat fijne kippenvel gevoel als iemand met de vingers door je haar gaat of een haarspin gebruikt? Dat zijn voorbeelden van ASMR ervaringen, ook wel ASMR tingles genoemd. Een tintelend en rustgevend gevoel wat je door je hele lichaam kunt voelen. Door veel mensen omschreven als "heerlijk relaxt gevoel". De afkorting ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response. Dit is de wetenschappelijke term voor een ontspannende reactie die je kan voelen bij bepaalde geluiden, geuren of aanrakingen.  

Bekijk en boek

Wat kan je verwachten?

ASMR Hoofdmassages zorgen voor diepe ontspanning, even alles kunnen loslaten en genieten van het moment. De aanmaak van endorfine en oxytocine wordt gestimuleerd, wat maakt dat de stress in je lichaam minder wordt en je geluksgevoel stijgt.


Tevens bevordert het de nachtrust en kan het helpen bij sombere gevoelens, burn-out klachten en hoofdpijn.


In de unieke sessies worden hoofdmassages en verschillende ASMR triggers gecombineerd met als gevolg dat je diepe ontspanning ervaart. Je hersengolven nemen namelijk af en gaan naar het delta-niveau. 


Je hersenen ervaren dit niveau als diepe slaap, maar je slaapt niet. Wel ben je even niet zo bewust van de tijd en ruimte, al merk je wel dat je een ASMR hoofdmassage krijgt. Dit maakt dat je het gevoel krijgt in het hier en het nu te zijn, een moment van pauze, waarbij je steeds dieper wegzakt in de ontspanningsmodus. Klinkt zalig toch?
Logo ASMR Head Spa

Het verschil met andere massages en wat is gentle hairplay?

Het verschil met andere massages is groot!
Dat bevestigd elke nieuwe klant. De sessies bestaan namelijk uit de unieke combinatie van hoofdmassage technieken en ASMR triggers. Daarnaast ligt de focus volledig op het hoofd en zijn de aanrakingen rustig en zacht. In elke sessie is gentle hairplay een terugkerende ASMR trigger.

Gentle hairplay is een haarmassage waarbij je haren langzaam worden geborsteld en gekamd. 

Absolute favoriet bij klanten! Door tevens rustig met de handen door je haren te gaan en er zacht aan te trekken wordt je hoofd ontspannen en kalm. Door de verscheidenheid aan borstels en kammen in de salon is gentle hairplay geschikt voor alle haarsoorten, kort of lang!


Tevens worden er tijdens de sessies andere ASMR triggers gebruikt. 
Denk hierbij aan fijne geuren, zachte geluiden zoals een regenstok en andere ASMR tools zoals een haarspin, een ASMR kam, Gua Sha stenen, jade rollers en massagegriffels.

Welke ASMR Hoofdmassage kan ik het beste kiezen
  • Alle sessies hebben hetzelfde doel: diepe ontspanning ervaren en volledig zen worden. Een foute keuze bestaat dus niet.
  • Twijfel je of het concept bij je past? Kies dan de Gentle Introduction.
  • Kijk je het meest uit naar het gentle hairplay gedeelte? Kies dan de Hair Serenity.
  • Liever een sessie zonder massageolie? Kies dan de Pure Relaxation.
  • Een hele sessie ontspannen op je rug liggen? Kies dan de Pressure Bliss of de Facial Harmony.
  • Wil je extra lang komen ontspannen en starten op je buik? Ga dan voor de Release Retreat.


Of probeer ze allemaal uit, er ontstaat dan vanzelf een favoriet! Wist je dat je hieronder preview video's vindt van alle sessies? Zo krijg je een korte indruk wat de sessies inhouden. 

Gentle Introduction

Maak kennis met de unieke combinatie van een hoofdmassage en ASMR triggers. Ontspannen terwijl je geniet van gentle hairplay, een nek- en schoudermassage en andere ASMR triggers zoals fijne geuren, zachte geluiden en een haarspin. Bij deze sessie ontspan je in een zittende houding op de luxe wellnessbank.

Investering: €45,-Sessieduur: 35 min.* 

Pressure Bliss


Zak weg in een diepe ontspanning tijdens een decolleté, hals- en gelaatsmassage. Ervaar diepe rust terwijl er extra aandacht is voor drukpunten in je gezicht en rustige strekkingen van de hals en nekspieren. Geniet van ASMR triggers zoals gentle hairplay, zachte make-up kwasten, een ASMR kam, geuren en rustige geluiden. Tijdens deze sessie lig je op je rug op de luxe wellnessbank.

Investering: €65,-
Sessieduur: 50 min.*

Hair SerenityEen moment van heerlijke ontspanning bij deze ASMR Hoofdmassage terwijl je hoofd, nek schouders en gezicht worden gemasseerd. De combinatie met veel gentle hairplay, massagegriffels, heerlijke geuren, rustige geluiden en een haarspin maken de ervaring volledig rustgevend. Bij deze sessie start je zittend op de luxe wellnessbank en na 2/3e van de sessie ontspan je verder op je rug.  

Investering: €70,-

Sessieduur: 55 min.* 

Pure RelaxationGa volledig zen naar huis na deze sessie waarbij er geen massageolie wordt gebruikt. Een pure ervaring met een diversiteit aan ASMR triggers. Denk aan veel gentle hairplay, fijne geuren en geluiden, gentle touch, zachte makeup kwasten en haarspinnen. Bij deze sessie start je zittend op de luxe wellnessbank en na 1/3e van de sessie ontspan je verder op je rug.  

Investering: €70,-
Sessieduur: 55 min.*

Facial HarmonyLangzaam steeds verder wegzakken in een diepe ontspanning terwijl je een zeer uitgebreide decolleté, hals en gelaatsmassage krijgt. Top dit af met ASMR triggers zoals jaderollers, gua sha stenen, veel gentle hairplay, een ASMR kam, een haarspin, fijne geluiden en geuren en je hebt een heerlijke sessie. Tijdens deze sessie lig je op je rug op de luxe wellnessbank.
Investering: €75,-

Sessieduur: 60 min.* 

Release RetreatUltieme ontspanning is gegarandeerd bij deze fijne sessie. Laat alle spanningen, gedachten en gevoelens even los terwijl je bovenrug en gezicht worden gemasseerd. Ervaar de rustgevende ASMR triggers zoals een massageknoest, een ASMR kam, een haarspin, heerlijke geuren, zachte geluiden en relax volledig. Tijdens deze sessie start je liggend op je buik op de luxe wellnessbank en na 1/3e van de sessie ontspan je verder op je rug.
Investering: €80,-
Sessieduur: 65 min.* 

* Dit is inclusief opstart- en afrondtijd.

Logo ASMR Head Spa

Extra info

Wellnessbank
Tijdens een sessie zit en/of lig je op een luxe wellnessbank. Deze is voorzien van verwarming en kan helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Zo kun je volledig comfortabel toegeven aan de ontspanning. Je vindt de salon in Rheden, dichtbij Arnhem. Er is airco, gratis parkeergelegenheid en betalen kan vooraf in de salon via een betaalverzoek.

Cadeaubon 
Heb je een cadeaubon gekregen en wil je die graag inzetten? Neem deze dan mee naar de salon! Let op: deze is alleen in te zetten bij expert Nienke. Je kunt de code niet vooraf invoeren bij het boeken van je afspraak. Cadeaubon kopen? Klik dan hier

Duo sessies
Wil je graag samen komen? Combineer jullie bezoek met een wandeling of lunch in de prachtige bosrijke omgeving of kom 's avonds ontspannen en sluit de dag heerlijk zen af. Klik hier voor meer info.

Massageolie in de ASMR Head Spa

Gebruik van oliën 

De gebruikte massageolie is pure amandel olie van BeriVita. Liever geen amandelolie? Dan is er abrikozenpitolie van Drs. Leenarts.

Beide oliën zijn onbewerkt, zuiver en puur. Dus geen parabenen of andere chemische hulpstoffen. Met als resultaat een zijde zachte huid die soepel en verzorgd aanvoelt.


Etherische oliën
Er worden verschillende geurenmisten gebruikt. Hierin zitten etherische oliën van sustOILable en Young Living verwerkt. Deze worden gemaakt van verschillende delen van planten. Ook alle etherische oliën zijn puur en onbewerkt.

Ontspannen model in ASMR Head Spa
Logo ASMR Head Spa