Ontspannen model in ASMR Head Spa

Ruimte huren

Ontspannen model in ASMR Head Spa

Ruimte huren

Trainer en masseuse

Huur een luxe salonruimte

Multifunctioneel

Het pand van ASMR Head Spa heeft een luxe en exclusieve uitstraling. Een rustig en multi functionele salon met twee ruimtes waar meerdere ondernemers hun diensten aanbieden en vele klanten ultieme diepe ontspanning ervaren. Gerund door vrouwen en voor vrouwen! Er hangt een fijne sfeer, er is airco aanwezig, het pand is makkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid.
Ruimte huren

Er zijn twee ruimtes beschikbaar voor flexibele verhuur. Er is een salonruimte van 20m2 en een salonruimte van 12m2. We werken ook met vaste contracten. Informeer naar de mogelijkheden via info@asmrheadspa.nl. Je kunt een ruimte uitsluitend per dagdeel van 4 uur reserveren voor de diensten die jij aanbied. Wil je een hele dag huren, dan neem je meerdere dagdelen af. De ruimte die je huurt is schoon en heeft een luxe wellnessbank beschikbaar. De ruimtes hebben geen wateraansluiting. In de keuken is uiteraard wel water en deze is grenzend aan beide ruimtes.
Concept

In de basis worden in het pand alle sessies gegeven die horen bij het ASMR Head Spa concept én wordt er getraind vanuit de ASMR Head Spa Academy. Daarnaast worden de salonruimtes verhuurd. De luxe wellnessbanken kunnen gebruikt worden voor diverse behandelingen uit de beauty en wellness branche. Je kunt de ruimte reserveren door te bellen naar 06 - 2355 5331 of te mailen naar info@asmrheadspa.nl.
Dagdeel

Een dagdeel is van 9.30 - 13.30 / 13.30 - 17.30 / 17.30 - 21.30.
BeschikbaarheidMaandag tussen 9:30 -17:00Dinsdag tussen 9:30 - 21:30
Woensdag tussen 9:30 - 21:30
Donderdag 14:00 - 18.00
Vrijdag 14:00 - 21:30
Zaterdag tussen 14:00 - 21:30
Zondag tussen 9:30 - 21:30

Sfeer

De aankleding en verlichting van de ruimtes is rustig, warm en zacht. Het straalt luxe en exclusiviteit uit. De prijzen voor de flexibele huur zijn zeer schappelijk. Namelijk €37,50 ex. btw per dagdeel voor een all in prijs. Zo is de drempel voor alle vrouwelijke ondernemers laag en is het een heerlijke plek in het mooie knusse Rheden waar mensen graag komen.


Ligging

Rheden ligt vlakbij Arnhem en het pand ligt vlakbij de afslag van de snelweg. Daarnaast is het pand makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Arnhem is Rheden 10 minuten met de trein. Veel mensen combineren hun bezoek met een wandeling of lunch in de mooie omgeving. Wist je dat het pand op 5 minuten rijden zit van de beroemde Posbank op de Veluwezoom?!
Extra's

Een ruimte huren is inclusief koffie, thee en water voor jezelf en de klanten. Als je handdoeken nodig hebt en een towelheater dan zijn deze ook beschikbaar. Daarnaast staat er een muziekboxje waarop je jouw zen playlist kunt afspelen, kun je de ruimtes verwarmen of koelen met het airco systeem en zijn zelfs de wellnessbanken voorzien van verwarming. Genoeg om jouw klanten volledig in de watten te leggen. 


null

ASMR triggers make up borstels

"Wat een heerlijk concept! Van alle gemakken voorzien en wat een relaxte uitstraling heeft dit pand. Ik huur zeker weer binnenkort"

Ontspannen model in ASMR Head Spa
Logo ASMR Head Spa