Ontspannen model in ASMR Head Spa

Coming soon...

Ontspannen model in ASMR Head Spa

Coming soon...

ASMR Hoofdmassage + hair treatment

Spa Calmness!

Een gloednieuwe ervaring van 90 minuten met verassende nieuwe technieken! Kijk uit naar een combi van ASMR-triggers, massage en de traditionele Japanese head spa. Een sessie met veel elementen zoals je bent gewend binnen de ASMR Head Spa. Gericht op pure diepe ontspanning waarin het echt even tijd is voor jou. Waarbij je gedachten tot rust komen en je de alledaagse stress kunt los laten.

Bereid je voor op een unieke ervaring van huidige en nieuwe ontspannende ASMR triggers, veel gentle hairplay, een luxe was sessie van je haren, uitgebreide hoofdmassage technieken en meer! Klinkt zalig toch?

Verwachting: september 2024

Stay tuned!


null

Pure ontspanning..

ASMR Hoofdmassages zorgen voor diepe ontspanning, even alles kunnen loslaten en genieten van het moment. De aanmaak van endorfine en oxytocine wordt gestimuleerd, wat maakt dat de stress in je lichaam minder wordt en je geluksgevoel stijgt.


Tevens bevordert het de nachtrust en kan het helpen bij sombere gevoelens, burn-out klachten en hoofdpijn.


In de unieke sessies worden hoofdmassages en verschillende ASMR triggers gecombineerd met als gevolg dat je diepe ontspanning ervaart. Je hersengolven nemen namelijk af en gaan naar het delta-niveau. 


Je hersenen ervaren dit niveau als diepe slaap, maar je slaapt niet. Wel ben je even niet zo bewust van de tijd en ruimte, al merk je wel dat je een ASMR hoofdmassage krijgt. Dit maakt dat je het gevoel krijgt in het hier en het nu te zijn, een moment van pauze, waarbij je steeds dieper wegzakt in de ontspanningsmodus. Klinkt zalig toch?
Logo ASMR Head Spa

Het verschil met andere massages en wat is gentle hairplay?

Het verschil met andere massages is groot!
Dat bevestigd elke klant. De sessies bestaan namelijk uit de unieke combinatie van hoofdmassage technieken en ASMR triggers. Daarnaast ligt de focus volledig op het hoofd en zijn de aanrakingen rustig en zacht. In elke sessie is gentle hairplay een terugkerende ASMR trigger.

Gentle hairplay is een haarmassage waarbij je haren langzaam worden geborsteld en gekamd. 

Absolute favoriet bij klanten! Door tevens rustig met de handen door je haren te gaan en er zacht aan te trekken wordt je hoofd ontspannen en kalm. Door de verscheidenheid aan borstels en kammen in de salon is gentle hairplay geschikt voor alle haarsoorten, kort of lang!


Tevens worden er tijdens de sessies andere ASMR triggers gebruikt. 
Denk hierbij aan fijne geuren, zachte geluiden zoals een regenstok en andere ASMR tools zoals een haarspin, een ASMR kam, Gua Sha stenen, jade rollers en massagegriffels.
Ontspannen model in ASMR Head Spa
Logo ASMR Head Spa