Eigenaresse van deze populaire salon.

Nienke Prein

Founder & Owner

Ontdek alles over Nienke Prein

Nienke Prein

Founder & Owner

Logo ASMR Head Spa

Even voorstellen..

Ik ben Nienke, founder en owner van deze salon én een academy waar ik nieuwe ASMR Hoofdmassage experts train! Altijd al geweest? Zeker niet!

In 2020 kwam ik in een burn-out terecht. De optelsom van jarenlang werken in een branche die mij niet paste, een uitdagende jeugd en moeder worden waren hiervan de oorzaak. Ik maakte een drastische beslissing die mijn leven transformeerde.

Ik startte als enige in Nederland een salon waar ik ASMR Hoofdmassages ging aanbieden. Waar ik de gouden combi van ASMR triggers en hoofdmassagetechnieken aanbied in zes verschillende sessies. Klanten waren meteen enthousiast. Eindelijk een salon waar je live ASMR kan ervaren. Waar de massages rustig zijn en zacht. Die diepe ontspanning als enige doel hebben.

En ik wist vanaf de eerste minuut dat ondernemen mijn pad was.

Afgelopen jaren bleef ik de vraag krijgen of ik het concept wilde doorgeven! En dat wil ik, met liefde zelfs. Dus kwam er ook een Academy, naast die goed draaiende salon. In de Academy train ik mensen zoals jij om ook een ASMR expert te worden!

Want ontspannen door ASMR Hoofdmassages word dé norm! Volkomen normaal, ongekend populair en waanzinnig vervullend om te geven.

Ik werk met passie in mijn salon en academy. Omdat het zó fijn is om ASMR Hoofdmassages te geven en nieuwe experts te trainen. In mijn eigen energie, met een uniek aanbod. Volledig passend bij wie ik ben. 

ASMR triggers make up borstels

"Mijn doel is jou een unieke ASMR ervaring geven, zodat je volledig kunt ontspannen!"

Eigenaresse en founder van deze unieke combi: ASMR Hoofdmassages

Zorgen als tweede natuur..

Ik werkte altijd in de zorg als verpleegkundige in de thuiszorg, als hulpverlener in de psychiatrie, als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en en en..... Wat ik deed was goed, prima. Maar echt leuk vond ik het niet. Ik was jaloers op mensen die vol vuur en passie vertelde over hun werk. Dat had ik niet, nooit ervaren ook. En toen ik dat lang genoeg deed kreeg ik een burn-out. Verandering was cruciaal. Er was geen weg terug.

Ik ervaarde ASMR al jaren maar was mij hier niet bewust van. Dat ASMR wetenschappelijk bewezen was en dat dit wereldwijd een bekend fenomeen was leerde ik via Google. Ik leerde ook dat onderwerp nog veel in de taboe ligt. Terwijl er miljoenen video's zijn op YouTube. Ook met rollenspellen, fluisteren en likken aan lolly's. En dat past totaal weer niet bij mij.

Maar wel de rustige en zachte massages die gericht zijn op het hoofd, met gentle hairplay en hairpulling en toevoegingen van andere ASMR triggers zoals een regenstok, jaderollers of geuren. En tijdens mijn zwangerschap in 2019 zei ik tegen mijn man dat ik een salon wilde openen waar ik klanten ASMR triggers zoals geuren, gentle hairplay, geluiden, rustige- en zachte massagetechnieken wilde geven volledig gericht op het hoofd. Zijn advies: wordt eerst moeder en kijk hoe dat gaat qua energie. Stap voor stap.

En wil je meer weten over het concept en mijn reis als ondernemer? Luister dan de podcast! Hieronder vind je de allereerste aflevering waarin ik antwoord geef op de meest gestelde vraag: "hoe ben je op het idee gekomen om ASMR Hoofdmassages aan te bieden?". Elke week volgt er een nieuwe aflevering! 

Trainer en masseuse

De salon en de Academy


Die salon kwam er in 2020 terwijl ik net moeder was, in de burn-out zat en 0,0 massage ervaring had.Omdat ik aan elke vezel in mijn lijf voelde: ik moet en wil dit doen. Ik voelde energie, passie en voldoening die ik nog nooit eerder had ervaren.

Dus leerde ik een gelaatsmassage en de Indiase hoofdmassage.
En tijdens het kijken van ASMR video's op YouTube schreef ik op wat volgens mij in een sessie hoorde voor ultieme ontspanning. Daardoor raakte ik geïnspireerd in het ontwikkelen van unieke massage technieken en oefende ik op proefklanten die in de rij stonden. 
Tot ik de perfecte ASMR Hoofdmassage had bedacht!En die ene sessie? Dat werden er zes, allen met hetzelfde doel en een eigen focus maar hetzelfde doel. Unieke en ultieme diepe ontspanning!

Ik vind dat ASMR en hoofdmassagetechnieken een unieke en gouden combi zijn. 
Dat ontspanning hierdoor ongekend is. De sessies zijn razend populair. Klanten komen uit heel Nederland en zijn enorm dankbaar dat deze vorm van ontspanning ein-de-lijk live ervaren kan worden. Duizenden klanten die allemaal hetzelfde zeggen: "zo diep heb ik nog nooit ontspannen. Dit is pas ultieme ontspanning. Ik zou dit elke week wel willen".
En ik? Ik werk met enorm veel plezier, passie en voldoening! De werkdagen zijn vervullend en de nieuwe ideeën blijven stromen. Wist je dat Eva en Sabine ook in de salon werken? Deze experts zijn net zo enthousiast over het concept als ik! Boek je een sessie in, dan kun je ook deze toppers treffen. 
Heb je nog vragen, neem gerust contact op. Dit kan via Whatsapp, bellen, mailen of het contactformulier. 
Liefs, Nienke

Deze klanten gingen je voor
Ontspannen model in ASMR Head Spa
Logo ASMR Head Spa