Onderdeel van het team van Nienke Prein

Eva

Collega expert in ASMR Hoofdmassages

Onderdeel van het team van Nienke Prein

Eva

Collega expert in ASMR Hoofdmassages

ASMR triggers make up borstels

Even voorstellen..

Ik ben Eva, een collega expert in ASMR Hoofdmassages van Nienke. Verbinden, zorgen voor mensen en van betekenis zijn, dat is waar ik gelukkig van wordt. Met liefde werk ik al jaren in de zorg en maak ik mij hard voor het welbevinden van anderen. Toen Nienke van ASMR Hoofdmassages op mijn pad kwam voelde ik tijdens de sessie meteen: dit gevoel wil ik delen. Diepe ontspanning en vrij van gedachtes. Een gevoel dat ik iedereen gun!

Onderdeel van het team van Nienke Prein

"Graag geef ik jou je verdiende moment voor jezelf, om tot rust te komen, vrij van gedachtes en weg te zakken in diepe ontspanning. In verbinding met je lichaam en geest." 

Collega ASMR Hoofdmassages expert Eva

Dit gevoel wil ik doorgeven..

Want in onze drukke levens waarin we vooral ‘aan’ staan, altijd bezig zijn en van alles ‘moeten’, gunnen we onszelf weinig tijd voor ontspanning.

Graag gun ik jou een moment voor jezelf, waarin je mag zijn in het moment en wegzakt in diepe ontspanning. In verbinding met je lichaam en geest.

Je kunt bij mij terecht op dinsdagavond tussen 19.30 - 22.00 en vrijdag tussen 9.30 - 15.30 voor de Gentle Introduction, Hair Serenity en Release Retreat. Samen genieten van deze ervaring? Boek dan een duo sessie!

Coming soon: ASMR hoofdmassages en Yin Yoga retreat days samen met Nienke.

Warme groet, Eva


Deze klanten gingen je voor
Ontspannen model in ASMR Head Spa
Logo ASMR Head Spa