Sabine

Collega expert in ASMR Hoofdmassages

Ontspannen model in ASMR Head Spa

Even voorstellen..

Ik ben Sabine, collega expert in ASMR Hoofdmassages van Nienke. Heerlijk mijn haren laten wassen en masseren bij de kapper of een ontspanningsmassage ontvangen, dat zijn voor mij momenten waar ik even de drukte in mijn hoofd achter mij laat. En vanaf april 2024 mag ik deze wel doening voor lichaam en geest aan anderen geven.

Al 31 jaar zijn Nienke en ik bevriend en ik heb dan ook haar ontwikkeling tot ASMR Hoofdmassages expert en het ontstaan van de salon en de academy van dichtbij meegemaakt. Het is heel mooi om te zien hoe zij vrouwen helpt om uit het drukke bestaan te ontsnappen door aandacht en liefde. Zou dat ook iets voor mij zijn dacht ik geregeld... 

" Door middel van geluiden en geuren, in combinatie met een hoofdmassage, breng ik je in een diepere staat van rust."

ASMR triggers make up borstels

Jazeker!

Na drie jaar praten, denken en filosoferen heb ik eind 2023 de knoop doorgehakt en ben ik gestart met mijn leven als ASMR hoofdmassages expert. Mijn tweede leven welteverstaan, want daarnaast ben ik preventie assistent bij een kleine tandartsenpraktijk in de Achterhoek.

Ontspanning vind ik noodzakelijk voor je mentale welbevinden..

Als HSP'er weet ik namelijk wat nodig is om gedachtes een halt toe te roepen en even aan niks te denken. Om alle prikkels, al is het maar voor even, uit te schakelen. Door middel van geluiden en geuren, in combinatie met een hoofdmassage, breng ik je in een diepere staat van rust. Mijn uitgangspunt is het in harmonie brengen van lichaam en geest waardoor je weer het gevoel krijgt dat je in verbinding staat met jezelf.

Op dit moment kun je bij mij terecht op de zaterdag tussen 9.30 - 14.00 voor de Gentle Introduction sessie en de Pure Relaxation. In de planning staan de Release Retreat. Zie ik je snel?

Lieve groet, Sabine


Deze klanten gingen je voor
Ontspannen model in ASMR Head Spa
Logo ASMR Head Spa